Az erdei túrázás iránti elkötelezettséged nálam külön jutalmat érdemel.

Amennyiben túráztál már velem, tudod, hogy a túrák sikeres teljesítését követően kis kitűzőt kapsz ajándékba. Ezek színe a túra nehézségi fokának megfelelően változik.

  • A könnyű túra rózsaszín,
  • a közepes türkiz,
  • míg a nehéz sötétzöld 

háttéren jeleníti meg az erdei túrák logóját. A túrák szintjének besorolása személyes tapasztalataim alapján történt, ezért ez szubjektív. Részletes leírást a túrák besorolásáról itt találsz.

Mindegyiket kipróbálnád? Csatlakozz kirándulásaimhoz, tapasztald meg a könnyebb ill. a legnehezebb terepek nyújtotta élményeket és kihívásokat, és gyűjtsd be az összes színű kitűzőt!

És ez még nem minden!

A 2023-as év ősze újdonsággal indul!

Mostantól az összegyűjtött kitűzők pontokat érnek. A könnyebb túráért kapott rózsaszín kitűző 1 pontot, a közepesért járó türkiz 2 pontot, a nehézért járó sötétzöld pedig 3 pontot ér. 

Gyűjts össze 7 pontot és szerezd meg az év legvagányabb pólóját! Hét pontot érő kitűzőért ugyanis lehetőséged nyílik egy Erdei Túrák – Pathfinders egyedi póló megrendelésére.

A megrendelésére menete:

  1. Jelezd emailben az info@erdeiturak.hu-ra csere szándékodat és add meg, hogy milyen méretű, fazonú (női vagy férfi) pólót szeretnél. A kép mintáját is Te választod! Kérheted férfi vagy női sziluettel és kérhetsz magad mellé kutyát is!
  2. Írd meg azt is, milyen kitűzőket cserélsz be (például két nehéz, és egy könnyű).
  3. Utald át a póló önköltségi árát, amely 5.900 forint. (Minden póló egyedi készítésű grafikát és egyedi nyomtatás igényel)

Következő túrán a kitűzőkért cserébe megkapod a pólódat.

A környezettudatosság jegyében így a kitűzők másokhoz kerülhetnek, nem kell újakat készíteni.

A pólóra választha grafikák közül néhány példa:

Pólóméret választásához az alábbi táblázat nyújt segítséget:

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük